Esittely

TYA:n esittely

TYA/Turun hierojakoulu on hierojakoulujen aatelia. TYA/Turun Hierojakoulu on Turun alueen ainoa oppilaitos, jolla on opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) myöntämä koulutuksen järjestämislupa hieronnan tutkinnoille.

Turun Hierojakoulu on järjestänyt hierojakoulutusta katkeamatta vuodesta 1991. Opetustilat sijaitsevat Turun keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Opettajat ovat koulutettuja ammattilaisia. TYA/Turun hierojakoulu pystyy toimimaan joustavasti ja huomioimaan opiskelijoiden erilaiset tavoitteet ja toiveet.

TYA/Turun hierojakoulu tarjoaa kahta tutkintokoulutusta:

Urheiluhieronta on aina ollut osa kokonaisuutta ja sitä opetamme kaikille opiskelijoillemme. TYA/Turun hierojakoulu on urheilijaystävällinen oppilaitos, jossa voit opiskella ja jatkaa samalla panostamista urheilu-uraan. Tämä on mahdollista, kun suunnittelemme yhdessä sinulle sopiva opiskelurytmin.

TYA/Turun hierojakoulussa ovat opintoja suorittaneet vuosien saatossa useat ammattilaiset, arvokisaurheilijat ja Suomen mestarit. TYA/Turun hierojakouluun voi tulla opiskelemaan vaikka urheilu-uran jo päätyttyä.

Laadukas opetus, joustavuus ja luotettavuus ovat keskeisiä arvojamme. Kehitämme toimintaamme ja verkostojamme jatkuvasti. Teemme tätä työtä opiskelijoita eli tulevia hieronta-alan ammattilaisia varten.