Koulutus

Koulutukset

Koulutuksemme alkavat aina tammi- ja elokuussa. Seuraava koulutuksemme alkaa 30.7.2024. Me tarjoamme hierojakoulutusta uusille opiskelijoille sekä hierojana jo toimiville. Koulutus sisältää aina näytöt. Koulutettu hieroja on hieronnan ammattilainen ja urheiluhieroja osaa palvella urheilijoidenkin tarpeita. Erikoisammattitutkinto on hieronnan korkein tutkinto. Meiltä löytyy kaikille alasta kiinnostuneille sopiva koulutus.

Monimuotokoulutus

Koulutettu hieroja on hieroja, joka on suorittanut hieronnan ammattitutkinnon. Opiskelu meillä on päätoimista monimuoto-opiskelua, joka kestää noin 11 kuukautta. Monimuotoryhmiä aloittaa samaan aikaan kaksi: aamuryhmä ja iltaryhmä. Opinnot toteutetaan pääsääntöisesti tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, jolloin aamuryhmä kokoontuu noin 9.00 ‑ 12.00 ja iltaryhmä noin 17.00 ‑ 20.00. Opiskelijan on tarvittaessa mahdollista hyödyntää kummallekin ryhmälle tarjottavaa opetusta sekä työssäoppimista. Tutkintokoulutuksen aikana suoritetaan osat:

  • Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen
  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen
  • Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä sekä Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

Lisäksi tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden opiskella Urheilijan lihashuolto -osaan liittyvät opinnot -osaan liittyvät opinnot sekä suorittaa kyseisen osan näytöt. Tämä ylimääräinen tutkinnon osa suoritetaan erikseen sovitun aikataulun mukaisesti.

Urheilijan lihashuolto kuuluu hieronnan erikoisammattitutkintoon, joten meillä opiskelija pääsee halutessaan jo ammattitutkintokoulutuksensa aikana aloittamaan erikoisammattitutkintoon tähtäävät opinnot.

Turun hierojakoulun opiskelijoilla on myös tulevina vuosina ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa fysioterapiatutkinnon opintoja hierojaopintojensa aikana. Turun hierojakoulu on sopinut opetusyhteistyöstä Turun ammattikorkeakoulun kanssa vuosille 2024-2026.

Ei koulutusta, vain näyttö

Oletko jo opiskellut hieronta-alaa laajasti ja osaat ammattitutkinnossa vaadittavat asiat? Silloin vaihtoehtosi on tulla suorittamaan pelkästään näyttö. Järjestämme näyttöjä Turussa vähintään kahdesti vuodessa jokaiseen tutkinnon osaan. Ota meihin yhteyttä ja arvioidaan tilanteesi yhdessä.