Uutta: Fysioterapiaopintoja hierojakoulussa

TYA/Turun hierojakoulu on sopinut opetusyhteistyöstä Turun ammattikorkeakoulun kanssa vuosille 2023-2026. Turun hierojakoulun opiskelijoilla on tulevina vuosina ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa fysioterapiatutkinnon opintoja hierojaopintojensa aikana. Opintojaksoja on jo sovittu vuoden 2024 keväälle asti. Opinnot ovat ensimmäisen vuoden opintoja ja ne sisältyvät Turun AMK:n opetustarjontaan.

LISÄETUJA OPISKELIJOILLE 2023

Vuoden 2023 alussa otamme käyttöön sähköisen SLICE-opiskelijakortin, joka tarjoaa päätoimisille opiskelijoille tuhansia rahan arvoisia etuja. Kortti ja palvelu ovat opiskelijoillemme maksuttomia. Lisätietoja tästä sovelluksesta ja opiskelijaetupalvelusta löydät sivulta www.slice.fi.

TYÖLLISTYMINEN HETI OPINTOJEN JÄLKEEN: Esittelyssä VIREÄ

Vireä on hierontaan, ja fysioterapiaan keskittynyt turkulainen yritys. TYA ja Vireä tiivistävät yhteistyötään entisestään. Tavoitteena on luoda hyviä työpaikkoja hyville hierojille. Vireä on työllistänyt useita TYA:lta valmistuneita hierojia ja on kiinnostunut osaavista ammattilaisista myös jatkossa. Lisätietoja Vireästä ja Vireän ammattilaisista löydät sivulta www.virea.fi.

OPISKELE HIEROJAKSI OPPISOPIMUKSELLA

Jos sinulla on työpaikka tai olet jo yrittäjä hieronta-alalla, voit opiskella meillä hierojaksi myös oppisopimuksella. Kysy lisää meidän toimistostamme tai suoraan paikallisesta oppisopimustoimistostasi.