JUHLAVUOSI 2021

Turun Hierojakoulu aloitti jo 30. toimintavuotensa! Koulu on perustettu loppuvuodesta 1991 ja ensimmäiset hierojaopiskelijat aloittivat opintonsa tammikuussa 1992. Turun Hierojakoulusta on valmistunut yli 1000 hierojaa näiden vuosien aikana.Vuosi 2021 sujuu työn merkeissä. Uusia ammattilaisia valmistuu joka kevät ja syksy. Samalla uudet opiskelijat aloittavat koulutuksensa. Koska 30 vuoteen mahtuu paljon, me muistelemme vanhoja tämän vuoden aikana ja sitä voi seurata Instagram-tililtämme.

HIERONTAPISTEEN AJANVARAUS

Voit varata aikasi hierontaan kellon ympäri internetistä tai soittamalla hoitlan aukioloaikana numeroon 050 3838 492. Peruutukset toivomme samalla tavalla. Internet varauksen vahvistuksesta löytyy linkki peruuttamista varten. Emme vastaanota peruutuksia viesteillä tai sähköpostilla.

OPISKELU PANDEMIAN AIKANA

Noudatamme alueellisia suosituksia ja seuraamme tilannetta päivittäin. Sovellamme opiskelussa hybridimallia ja käytännön asiat sovitaan jokaisen ryhmän kanssa. Näytöt ja työssäoppiminen pyritään toteuttamaan mahdollisimman normaalisti. Tutkintoon valmistuminen ei ole viivästynyt pandemian takia yhdeltäkään opiskelijalta.

UUDET NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET ASTUIVAT VOIMAAN 1.1.2019

Uusitut hieronnan ammattitutkinnon perusteet astuivat voimaan tammikuussa 2019. Uusissa perusteissa pakollisia tutkinnon osia ovat Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen sekä Sosiaali- ja terveysalan yrittäjänä toimiminen. Vapaaehtoisia osia ovat mm. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä ja Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen. Kuten aiemminkin, urheiluhieronnan sisällöt löytyvät hieronnan erikoisammattitutkinnon perusteista (Urheilijan lihashuolto).