PAAVO NURMI GAMES LÄHESTYY!

Kesän kovimpaan yleisurheilutapahtumaan on enää kaksi viikkoa aikaa.
TYA-oppilaitos on taas mukana toiminnassa. Oppilaamme hierovat kansainvälisiä huippu-urheilijoita ja auttavat heidät kovaan tuloskuntoon.

UUDET NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET ASTUVAT VOIMAAN 1.1.2019

Uusitut hieronnan ammattitutkinnon perusteet astuvat voimaan tammikuussa 2019. Ennen tätä aloittaneet opiskelijat suorittavat kuitenkin tutkintonsa loppuun vanhojen perusteiden mukaisesti. Uusissa perusteissa pakollisia tutkinnon osia ovat Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen sekä Sosiaali- ja terveysalan yrittäjänä toimiminen. Vapaaehtoisia osia ovat mm. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä ja Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen. Kuten aiemminkin, urheiluhieronnan sisällöt löytyvät hieronnan erikoisammattitutkinnon perusteista (Urheilijan lihashuolto).

2018: PALUU JUURILLE

Vuosi 2018 muuttaa ammatillista koulutusta koko Suomessa ja se näkyy myös meillä TYA:ssa. Kauneudenhoito- ja hiusalan koulutukset päättyivät tammikuussa 2018. TYA tekee entistä vahvempana paluun juurilleen, eli keskitämme jatkossa kaiken osaamisemme hieroja-/ urheiluhierojakoulutukseen, josta kaikki sai alkunsa jo vuonna 1991.

OPETUSTILAT VERKAHOVISSA

Hieroja-urheiluhieroja -koulutuksen luokkaopetus toteutetaan Verkahovissa, osoite Verkatehtaankatu 4, Turku. Hierontapiste / Fysiopiste Uudenmaankadulla.
Opiskelijoiden työssäoppimista toteutetaan osoitteessa Uudenmaankatu 9. Ajanvaraus: 050 3838 492.