Hierontapisteemme on toistaiseksi suljettu 30.4 asti.

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme sulkeneet hierontapisteen toistaiseksi ainakin 30.4.2020 asti. Tilanteen muuttuessa päivitämme tilannetta nettisivuillamme, sekä Facebookissa. Olemme jatkaneet sarja- ja lahjakorttien voimassaoloaikaa 2kk, toki otamme huomioon kauanko poikkeustilanne jatkuu.

SIIRRYTÄÄN ETÄOPETUKSEEN, OPPIMINEN JATKUU

Valtioneuvosto on 16.3.2020 linjannut toimista koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Turun Hierojakoulu siirtyy 18.3 lähtien etäopetukseen. Työssäoppimisen ratkaisut katsotaan oppilaskohtaisesti. Muutokset ovat voimassa 13.4.2020 saakka.
Jatkuva haku on edelleen käynnissä. Hakijat haastatellaan mahdollisuuksien mukaan.

UUDET NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET ASTUIVAT VOIMAAN 1.1.2019

Uusitut hieronnan ammattitutkinnon perusteet astuivat voimaan tammikuussa 2019. Uusissa perusteissa pakollisia tutkinnon osia ovat Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen sekä Sosiaali- ja terveysalan yrittäjänä toimiminen. Vapaaehtoisia osia ovat mm. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä ja Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen. Kuten aiemminkin, urheiluhieronnan sisällöt löytyvät hieronnan erikoisammattitutkinnon perusteista (Urheilijan lihashuolto).

2018: PALUU JUURILLE

Vuosi 2018 muuttaa ammatillista koulutusta koko Suomessa ja se näkyy myös meillä TYA:ssa. Kauneudenhoito- ja hiusalan koulutukset päättyivät tammikuussa 2018. TYA tekee entistä vahvempana paluun juurilleen, eli keskitämme jatkossa kaiken osaamisemme hieroja-/ urheiluhierojakoulutukseen, josta kaikki sai alkunsa jo vuonna 1991.

OPETUSTILAT VERKAHOVISSA

Hieroja-urheiluhieroja -koulutuksen luokkaopetus toteutetaan Verkahovissa, osoite Verkatehtaankatu 4, Turku. Hierontapiste / Fysiopiste Uudenmaankadulla.
Opiskelijoiden työssäoppimista toteutetaan osoitteessa Uudenmaankatu 9. Ajanvaraus: 050 3838 492.